Tag på ferie i Sydfrankrig

Selvom lysere tider nærmer sig, kan det være svært at vente på, at solen kommer frem og man kan nyde den danske sommer. Måske hungrer kroppen efter croissanter, lange strande, sol, strande og smukke mennesker i badetøj. Derfor kan man allerede nu begynde at indstille sigtekornet til en ferie i Sydfrankrig, hvor der er garanti for alt dette.

Mange turister besøger i løbet af sommeren den franske riviera, hvor der er mulighed for alt fra aktiv ferie til kulturel og solrig ferie. Det meste oplagte er at leje et feriehus eller en ferielejlighed, hvor man kan nyde de elegante omgivelser.

 

Klimaet i Frankrig

Vejret i Frankrig er meget skiftende, alt efter hvor man befinder sig. Holder man ferie ved Den Franske Riviera, vil man få middelhavsklima. Det vil sige, at der er tørre og dejlig varme somre og milde vintre. Inde i landet omkring Paris, er der et mere jævnt klima året rundt, som minder om det danske vejr – bare varmere. Det betyder også, at det bedste tidspunkt, man kan rejse til Sydfrankrig og opleve Antibes, Juan les Pins, Cannes, Nice og alle de andre dejlige byer, er mellem maj og oktober. Her får man en dejlig sommer på mellem 20 og 30 grader og lune aftener.

 

Det skal man se

Mange mener at Sydfrankrig er en seværdighed i sig selv. De flotte gader, smukke natur, bølgende hav, smalle gyder og hyggelige cafeer gør det til en eventyrlig oplevelse. Hvis man ønsker at opleve lidt mere, end blot de charmerende byer er der flere attraktioner, som er værd at besøge. Cannes er eksempelvis kendt for sin årlige filmfestival, hvor man kan se kendte mennesker og store både – til dem der elsker rigdom og luksus. Derudover kan man også opleve Europas største Marineland, hvor der er forskellige shows med delfiner og spækhuggere. Der er også mulighed for at besøge museet La Malmaison i Cannes, og opleve værker af blandt andre Picasso.