Priser

Vi tilbyder en enkel og billig prisløsning​

Hos os er der fuld gennemsigtighed i forhold til vores prisløsning. Vi ønsker at tilbyde en rimelig pris for godt og solidt stykke arbejde.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende!

Timepris

Vi aftaler timeforbrug pr. uge
DKK 599 pr. time
  • Risikofri Garanti
  • Remote opgavelevering
  • Scoping Session
  • Ugentlig statusopdatering
  • Ubegrænset revisioner
  • Videoguide til reference efter levering
  • 30 dages gratis support efter levering

Med Risikofri Garanti behøver du ikke at betale en krone, før du har prøvet vores færdigudviklede løsning og godkendt den. På denne måde er du på intet tidspunkt forpligtet til at betale, før du er fuldt tilfreds. Bemærk at dette tilbud kun gælder opgaver, der tager max 30 timer at udføre.

Vi arbejder remote for at levere den bedst mulige service til dig. Ved at arbejde remote kan vi lynhurtigt hoppe i et opkald via. Teams eller Zoom og præsentere resultater til dig løbende. Samtidig kan du nemt få fat på os. Endvidere ser vi denne løsning som specielt god i disse tider, da den er corona-venlig.

Efter vores indledende samtale om projektet vil vi invitere dig til en scoping session, hvor vi sammen klarlægger, hvad der skal laves, til hvilke tid og til hvilken pris.

Du vil som minimum én gang om ugen modtage en statusopdatering fra os på, hvordan projektet skrider frem. I flere tilfælde vil vi muligvis også bede om feedback fra dig i forhold til funktionalitet eller design.

Vi ønsker at levere et produkt der lever op til alle dine forventninger. Derfor er du altid velkommen til at tage kontakt, hvis der er elementer indenfor det aftalte scope, som du gerne vil have tilrettet.

Er dine ændringer udenfor scope tilrettes tidslinjen i samarbejde med dig.

Vi optager en on-screen video af hvordan det færdige produkt anvendes, så du altid kan gå tilbage og genopfriske, hvis du skulle blive i tvivl om noget.

Efter projektets afslutning vil vi fortsat gerne tilbyde vores assistance kvit og frit i 30 dage, skulle du have brug for hjælp.

ekspertise fra