Oplev verdens største kunstige ø og meget andet i Dubai

Den rige oliestat Dubai, har mange ting at byde på. Det er et sted, som for 40 år siden, ikke var meget andet en sand og ørken. I dag kan man blandt andet opleve verdens største kunstige ø, som er menneskeskabt, ligge ude i vandet og udelukkende er lavet af sand. Arealet måler en størrelse, som svarer til 800 fodboldbaner og den har kostet 70 milliarder danske kroner at bygge – rundt regnet svarer det til tre storebæltsbroer. Den har taget 13 år at bygge, og målet var at lave en ny bydel til Dubai, cirka seks kilometer ude i havet.

 

Palmens store juvel

Palmens helt store juvel, er eventyrhotellet, Atlantis, som er placeret for enden af palmen. Det er det største og mest eksklusive hotel i Dubai. De dyreste suiter koster op mod 200.000 danske kroner pr. nat. Udover det, kan man i kælderen se et af verdens største indendørs akvarier, hvor man kan opleve mere en 65.000 fisk. Området er så stort, at man kan blive kørt rundt i golfbiler der. Med direkte adgang til en 1,4 kilometer lang, hvid, privat sandstrand og flere store pool områder, er Atlantis et perfekt sted at bo – specielt for børnefamilier.

 

Seværdigheder på Palmen

Palmen og den tilhørende hvide sandstrand, som udgør en stor del af arealet, er naturligvis en seværdighed i sig selv. Derudover kan man i forbindelse med hotel Atlantis, få en lang række vilde oplevelser. Man har mulighed for at opleve en kæmpe stor vandpark med forskellige forlystelser. Der er også mulighed for at svømme med delfiner på en strand, hvor de er i deres rette element. Dette vil være en oplevelse for både børn og voksne, som alle får mulighed for at kramme, kysse og svømme med de sjove dyr.