Om os

Velkommen til Zento

Nedenfor kan i læse lidt om os, vores proces og hvorfor i netop skal vælge os som jeres næste samarbejdspartner.

Få et godt tilbud

Udfyld formularen og få et skarpt tilbud på din opgave – det er 100% uforpligtende!

Hvem Er Vi

Vores team bestræber sig på at hjælpe virksomheder med at forbedre deres processer. Vi tilbyder en grundig tilgang til projektforløbet med fokus på høj kvalitet, således at vi opnår den bedste løsning for jer.

Vores Mission

Vi vil levere den absolut bedste løsning til vores kunder samt alt den nødvendige support, de har brug for efterfølgende. Løsninger leveret af Zento skal kunne klare tidens test og fungere upåklageligt.

Hvad Vi Laver

Vores 3-Step Proces

01.

Vi taler sammen

Du kontakter os og vi taler kort om opgaven. Vi aftaler et tidspunkt, hvor vi afholder en scoping session.

02.

Scoping session

Her sætter vi os sammen i 1-2 timer og taler om opgaven. Vi finder ud af, hvor I er lige nu – og hvor I gerne vil hen. Efter mødet laver vi en rapport, som fortæller præcis hvordan den optimale løsning ser ud, og hvad den koster.

03.

Udvikling

Med udgangspunkt i rapporten fra scoping sessionen, sætter vi en deadline for levering. Herefter går vi i gang med at udvikle jeres løsning. Til sidst implementeres løsningen hos jer, så vi er sikre på, at alt virker som det skal.

Simon Knudsen

PROJECT MANAGER
Ved din første henvendelse er det mig du snakker med om dit projekt. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Hvorfor Vælge Os?

Nedenfor har har vi nævnt nogle af årsagerne til, at du trygt kan vælge os til at udvikle din næste løsning.

Tager din opgave max 30 timer at udføre, kan I vente med at betale til I har godkendt løsningen. Dét tilbyder vi, fordi vi mener, at kunden ikke skal risikere ikke at være tilfreds med sin løsning til sidst. Med vores betalingspolitik, kan du frit sige nej tak, hvis du ikke er tilfreds med det færdige produkt. Helt uden at betale en krone.

Du har brug for en løsning, der er stabil. Vi gennemtester først vores kode lokalt, hvorefter vi tester i jeres organisation, før der bliver foretaget overlevering af løsningen. 

Har I spørgsmål undervejs, er I altid velkomne til at kontakte os, om det så er via. telefon eller mail. Vi er også tilgængelige på Teams eller Zoom, hvis I har brug for, at vi gennemgår noget specifikt med jer.

Ved at vælge os kan I regne med at blive taget hånd om hele vejen igennem projektet. Vi nøjes ikke bare med et enkelt opkald i starten for så at levere til sidst. Vi sørger for at aflægge ugentlig rapport om vores fremskridt, så I hele tiden har styr på, hvor vi er henne i processen.

Vores udviklere har i flere år brugt de bedste teknikker for at lave de absolut bedste løsninger på markedet. Kode kan skrives på mange måder for at opnå samme resultat, men der er stor forskel på, hvor stabil koden er alt efter ens tilgang. Vi sikrer, at din kode lever op høje standarder.

Hos Zento har vi erfaring fra blandt andet Bestseller, Novo Nordisk, Grundfos og Alfa Laval. Her bliver der stillet ekstremt høje krav til kvalitetsløsninger og projektledelse. Derfor kan du stole trygt på, at din løsning er af den absolut bedste kvalitet og at dit projekt bliver taget godt hånd om fra start til slut.

ekspertise fra