London – oplev den rige by

London er byen, hvor allerflest superrige mennesker bor – heriblandt dronning Elizabeth den anden, som er en af de allerrigeste kvinder i hele verden. Det er Europas absolut rigest by. Forskellige milliardærer flytter til byen og vil spise med på de eksklusive gourmetrestauranter på første klasse. Det er altså en by, hvor nogle af verdens rigeste og mest magtfulde mennesker, har valgt at slå sig ned – det må koste hvad det vil.

 

Fire områder i London

London strækker sig tværs over floden, Themsen, og med knap 14 millioner indbyggere, er det Europas største by. Der er bydele til ethvert menneske. I East End holder kunstnere og musikere til. Her finder man forskellige gademarkeder, som tiltrækker masser turister året rundt. West End udgør centralaksen for det moderne London. Her finder man den populære shoppinggade, Oxford Street, som er kendt for sine kendte butikker. Hyde Park, hvor der er masser koncerter om sommeren. Soho-kvarteret, med fede butikker og et vildt natteliv. Vil man væk fra det storslåede storbyliv, kan man besøge West London, hvor små, farvede byhuse skaber en hyggelig og idyllisk stemning. Camden Market er også et must, når man er i London. Det ligger nord på, og oplevelsen ligger i at gå rundt og fornemme og sanse hele atmosfæren, som er flippet og tilbagelænet på samme tid.

 

Seværdighederne

London har siden sin grundlæggelse for mere end 2000 år siden, været centrum for mode, kunst, politik og ikke mindst finanser. Derfor er byen også altid en storbyferie værd. Hvis man søger lidt væk fra de kendte seværdigheder, så har London nogle super cool og lokale rejseoplevelser. Man kan blandt andet se film og drikke drinks under åben himmel, hvilket de færreste forbinder med en tur til London. Fra en kanalbåd får man udsigten ind til det fashionable London, hvor skuespillerne, modellerne og de kendte bor. Udover dette, skal man naturligvis også opleve de meget omtalte attraktioner som London Eye, Big Ben, Madam Tussaud og Buckingham Palace.